top of page

title. Júlia?  /  Julie?

date. 2011

city. Banyoles

company. El vol del pollastre

written and directed by Clàudia Cedó

7.000 milions de persones tenen un perfil obert a Ingsbook. 7.000 milions de persones de persones escriuen cada dia el que pensen, el que fan, el que els agrada, i el que no els agrada. Amb la major base de dades de la història de la humanitat, Ingsbook trafica amb els gustos i les preferències dels seus usuaris, oferint als consumidors els productes que desitgen consumir. Els nostres personatges poden fugir, la porta és oberta. Però, perquè donar-se de baixa d'una vida tant còmoda?

Júlia? És la primera producció de Clàudia Cedó amb el Vol del Pollastre, una tragicomèdia sobre les xarxes socials que ens apropa una història d'amor en un món dominat per les noves tecnologies.

Inspirada en la novel·la de George Orwell 1984

7 billion people have a profile open on Ingsbook. 7 billion people write daily what they think, what they do, what they like, and what they do not like. With the largest database in the history of humanity, Ingsbook trafficks with the likes and preferences of its users, offering consumers the products they want to consume. Our characters can escape, the door is open. But, why give up such a comfortable life?

 

Júlia? is the first production of Clàudia Cedó with the “El Vol del Pollastre” Company, a tragicomedy about social networking that brings us a love story in a world dominated by new technologies. 

Inspired by the novel by George Orwell 1984.

TRAILER

bottom of page